alyva.lt - specializuota alyvos parduotuvė

Krepšelyje:

0 prekių už 0.00€
Jūsų krepšelis yra tuščias!

Gulf

Tepalų gamintojai Sausis 10, 2018 .

GULF yra tarptautinis degalų ir tepalų gamintojas ir tiekėjas. Šiuo metu GULF produktai yra perkami daugiau kaip 100 pasaulio šalių. Jau daugiau kaip 40 metų GULF alyva yra moto sporto sinonimu, o pasiekimų rekordais negali pasigirti nė viena kita alyvos kompanija. Šiuos pastaruosius 40 metų GULF bendradarbiavo su žymiausiais sportinių automobilių gamintojais, tokiais kaip Porsche, Audi, McLaren, Aston Martin bei kt. Pastaruoju metu bendradarbiaujama su Aston Martin gerai žinomose Le Mans 24h ir kitose lenktynėse. Nuo pat kompanijos įkūrimo 1901-aisiais Teksase, GULF orientavosi į augimą bei inovacijas. Daugiau kaip prieš 100 metų atsiradęs prekės ženklas iki šiol išlieka paremtas tomis pačiomis idėjomis – kokybe, inovacijomis ir dėmesingumu savo rinkai. Oranžinio apskritimo GULF logotipas yra vienas labiausiai atpažįstamų alyvos gamintojų prekinių ženklų pasaulyje.

GULF alyvos preparatai Europos rinkai yra gaminami Olandijoje esančioje gamykloje. Šiuo metu yra siūlomas labai platus GULF produktų asortimentas, kuriame galima rasti tepimo priemonių praktiškai kiekvienai transporto priemonei ar mašinai. Siūlomi aukščiausios kokybės produktai atitinka naujausias specifikacijas, yra skirti naudoti tiek naujausioje, tiek ir senoje įrangoje. Nuolat tobulinant esamą ar vystant naują GULF produkciją, kompanijoje dirba aukščiausios klasės specialistai, siekiant užtikrinti ir palaikyti aukščiausią GULF alyvos kokybę. Visa GULF produkcija yra gaminama laikantis griežtų ISO 9001 kokybės reikalavimų.

GULF tepalų patikimumą įrodo platus jų naudojimas laivyboje bei metalo apdirbimo sektoriuje. Specialia GULF Oil Marine alyva laivams yra aptarnaujami 850 uostai 75 pasaulio šalyse 24 valandas per parą. GULF International kompanijai priklauso viena pirmaujančių seniausių pasaulio metalo apdirbimo skysčių gamintojų Houghton, tiekianti produkciją automobilių, aviacijos, plieno gamybos ir kt. pramonei. Houghton kompanija buvo įkurta JAV prieš 150 metų; šiandien veikia 96 šalyse, turi 12 gamyklų 10-yje valstybių.

Paskutiniai atnaujinimai: Sausis 10, 2018