alyva.lt - specializuota alyvos parduotuvė

Krepšelyje:

0 prekių už 0.00€
Jūsų krepšelis yra tuščias!

Millers Oils

Tepalų gamintojai Birželis 02, 2014 .

Nepriklausoma D. Britanijos bendrovė Millers Oils, įkurta 1887 metais, jau daugiau kaip 100 metų kuria ir gamina aukštos kokybės tepalus ir kuro priedus įvairių markių lengviesiems automobiliams, komerciniam transportui, taip pat tepalus maisto, tekstilės, staklių pramonei. Millers Oils produkcija labai įvairi, pagaminta taikant pažangiausias technologijas.

Millers Oils yra pažangias idėjas įgyvendinanti ir labai perspektyvi bendrovė. Būdama tarp geriausių gamintojų pasaulyje, Millers Oils daug investuoja į naftos produktų – tepalų ir kuro priedų – gamybos technologijas ir laboratorinius tyrimus.

Millers Oils gaminami tepalai ir kuro priedai padeda apsaugoti automobilių variklio dalis nuo per greito dėvėjimosi, leidžia juos eksploatuoti esant ekstremalioms sąlygoms.

Bendrovė labai daug investuoja į technologinius, finansinius ir žmogiškuosius resursus visose veiklos srityse. Lyginant su kitais naftos produktų gamintojais, Millers Oils išsiskiria unikaliu gebėjimu lanksčiai reaguoti ir pritaikyti naujausias technologijas, mokslo pažangą, atsižvelgti į automobilių ir kitų pramonės šakų techninius reikalavimus ir progresą.

Millers Oils pagaminti tepalai ir kuro priedai atitinka labai aukštus tarptautinius standartus ir yra oficialiai sertifikuoti bei pripažinti automobilių gamintojų.

Bendrovė savo gaminama produkcija prisideda prie autotransporto industrijos plėtros, pavyzdžiui, naudojant Millers Oils tepalus tapo įmanoma padidinti tepalo keitimo intervalą, priklausomai nuo transporto rūšies, iki kas 100 tūkstančių kilometrų.

Paskutiniai atnaujinimai: Balandis 10, 2015